2016. február 22.

Az álom témája a The Walking Dead című sorozat volt. Zombik elől kellett menekülnünk, de nem olyan érzés volt, hogy ha megharapnak akkor meghalunk, hanem hogy ez egy játék.

Rick-et meg is harapták a kezén, de valami nagyon minimális módon (épp csak egy kis karcolás) én meg próbáltam kiszívni a mérget mint a kígyóharapásnál. Persze nem nagyon jött össze, meg később is jutott eszünkbe mint kellett volna, de azért annyira hatásos volt, hogy csak félig változzon át. Még tudott magáról, de elég zölden nézett ki, így el is tudta ijeszteni a közelből a többi zombit.
Megkérdeztem tőle, hogy hogy lehetséges ez, hogy csak félig változott át (ami idővel kezdett elmúlni), erre nagy mindentudóan azt mondta, hogy hát ő egész életében sportolt, így az ő immunrendszere erősebb az átlagnál.

Ekkor jött egy zombi a semmiből, és üldözőbe vette Carl-t. Nem tudunk már időben odaszaladni hogy segítsünk, de a kissrác megoldotta: nem a zombi harapta meg őt, hanem ő a zombit, konkrétan felfalta.. :D elég menő, de azért fúj :D.

the-walking-dead-season-5-trailer.png